Waardevolle zendingen veilig versturen

BGP Edelmetaal maakt gebruik van de logistieke diensten van een gespecialiseerde vervoerder voor zendingen van waardevolle pakketten. Zendingen worden via het beveiligde netwerk van onze logistieke partner verstuurd en de pakketten zijn via de aanvullende verzekeringen van BGP Edelmetaal gegarandeerd gedekt voor de waarde van de zending. Het logistieke systeem is zo opgezet dat het volume en het gewicht van het pakket gedurende het gehele traject wordt gecontroleerd.

Contant_betalen_icoon

Meld_icoon

Edelmetaal_icoon

Verpakken_icoon

Verzending_icoon

Beveiligd_icoon

Taxatie_icoon1. Heeft u contanten nodig?

BGP Edelmetaal kan u binnen 24 uur voorzien van contanten overal in Nederland.

2. Meld uw zending aan

Neem contact op met BGP Edelmetaal via 072-5725224 of per e-mail info@bgpedelmetaal om uw zending aan te melden. Als u voor 12:00 uur uw zending aanmeldt, wordt de volgende dag geleverd. Wij leveren van dinsdag t/m zaterdag!

3. Gewicht bepalen

Stop het sloopgoud of zilver in de aangeleverde sealbag van BGP Edelmetaal en noteer het bruto gewicht en uw naam op de sealbag.

4. Verpakken

Pak het pakket stevig in.

 

5. Vervoerder levert contanten en haalt uw pakket op

De chauffeur komt langs om het pakket met contanten bij u te bezorgen. Tegelijkertijd wordt uw pakket sloopgoud opgehaald. Hiervoor heeft de chauffeur een adressticker bij zich en u ontvangt van de chauffeur een afhaalbewijs.

6. Verzekerd en beveiligd

De vervoerder bezorgt de volgende werkdag het pakket bij het kantoor van BGP Edelmetaal. Na ontvangst op kantoor wordt uw pakket geopend onder cameratoezicht en vervolgens gecontroleerd.

7. Taxatie van uw edelmetaal

Bij inname op de weegschaal wordt alles getaxeerd en wordt contact met u opgenomen als er afwijkingen zijn.Bel ons voor meer informatie Telefoon: 072-5725224