Persbericht: Naamswijziging BGP Edelmetaal

Edelmetaalbedrijf klaar voor naamswijziging

Heerhugowaard – Vanaf november 2014 is het BGP Edelmetaal in plaats van BesteGoudprijs. Maar het Edelmetaalbedrijf verandert meer dan alleen de naam. BGP Edelmetaal is een fullservice partner voor juweliers en taxateurs van edelmetalen.

BesteGoudprijs is groot geworden door de inkoop en het zorgen voor verwerking van recycle goud en zilver, alsmede de inkoop van munten en baren. Met de naamswijziging maakt BesteGoudprijs een belangrijke stap voorwaarts om het bedrijf aan te passen aan de sterke groei in de zakelijke markt van de afgelopen jaren. De dienstverlening en innovatie van BGP Edelmetaal in de edelmetaalbranche is steeds verder uitgebreid waarmee het is uitgegroeid tot één van de grootste spelers in Nederland. In de nieuwe naam blijft het karakter bestaan waarmee het edelmetaalbedrijf groot is geworden, transparantie en scherpe prijzen. Daarnaast is een nieuwe uitstraling gecreëerd door ook recht te doen aan de professionaliteit en tot het niveau waartoe het bedrijf is uitgegroeid.

Nieuwe stap

Gezien de snelle groei van de afgelopen jaren en het uitgroeien tot een van de grootste spelers van Nederland was een naamswijziging en hernieuwde uitstraling onontkoombaar. Met de naamswijziging wil het bedrijf een professionele uitstraling creëren die recht doet aan de groei en professionaliteit.

Complete verandering

Naast een nieuwe naam is er een nieuw logo ontworpen en is er gekozen voor een volledige nieuwe website. Deze website heeft naast de vertrouwde toepassingen van transparante prijzen, nu ook de mogelijkheid om gereedschap voor juweliers en taxateurs te bestellen. Het logo symboliseert goud en zilver en het partnerschap met haar klanten.

Innovatie

Tegelijk met de naamswijziging komt het bedrijf met een unieke mogelijkheid tot het afdekken van goud en zilver. Het is mogelijk geworden om 24 uur per dag, 7 dagen per week, online de prijs vast te leggen. Juweliers die goud inkopen kunnen zo hun risico van koersschommelingen sterk beperken. Hiermee wordt BGP Edelmetaal de eerste partij in Nederland die dit mogelijk maakt.

Meer informatie:
BGP Edelmetaal
W.M. Dudokweg 14
1703 DB HEERHUGOWAARD
info@185.37.64.90
072 572 5224

Share this postGeef een reactie