Over ons

Samenwerkingspartner

BGP Edelmetaal is ontstaan uit de behoefte aan transparantie in de edelmetaalmarkt. Hiermee hebben we voorop gelopen om de innametarieven scherp neer te zetten en eindelijk transparantie te creëren.
Onze organisatie is hiermee uitgegroeid tot de meest toonaangevende fullservice partner in de edelmetaalbranche. Onze dienstverlening en innovatie is steeds verder uitgegroeid tot een niveau dat we met trots kunnen zeggen dat wij dé partner zijn voor het inkopen van recycle goud en zilver, munten, baren, lavuur, vijlsel, etc.
BGP Edelmetaal is gezamenlijk goed voor meer dan 50 jaar ervaring. Deze ervaring zetten we continue in om te zorgen dat u verzekerd bent van een betrouwbare partner, die in woord en daad achter u staat.

Weegschaal / Analyse

Weegschaal-inname-(over-ons)

Wij hebben twee methoden om sloop goud in te leveren. Hierdoor kunnen we voor elke hoeveelheid te beste prijzen garanderen. We hebben de mogelijkheid tot het inleveren op basis van taxatie (weegschaal). Hierbij wordt de sieraden getaxeerd en op basis van de weegschaal en gehalte uitbetaald. De tweede methode is door middel van analyse. Hiermee bent u gegarandeerd van de beste prijs.

Munten / baren

Munten en Baren

Door onze handelspartners kunnen wij de munten en baren tegen uitzonderlijk scherpe tarieven inkopen. Hiermee onderscheid BGP Edelmetaal zich in geheel Nederland. Voor tarieven van munten en baren kunt u altijd contact met ons opnemen.
 

BGP Edelmetaal onderscheid zich

Door het onderscheidende vermogen van BGP Edelmetaal binnen de edelmetaalbranche zijn wij uitgegroeid tot meest solide en fullservice partner binnen Nederland.
Dit hebben we gerealiseerd door drie aspecten hoog in het vaandel het hebben en houden:

  • Betrouwbaar
  • Transparant
  • Full Service

Betrouwbaar

Wij zijn van mening dat betrouwbaarheid het meest essentiële aspect is bij de inkoop van edelmetalen. De betrouwbaarheid bestaat uit verschillende aspecten.

Transparant

Transparantie komt bij ons tot uitdrukking door een transparante koers en onze actuele prijzen openbaar voor al onze klanten. Hierdoor weet u precies wat u ontvangt, zonder voorbehouden.

Full Service

BesteGoudprijs is succesvol gebleken in haar Full Service Service. Deze service is uitgebreid tot een volledig pakket waarmee zowel een omzetgroei van onze klanten gerealiseerd wordt als een uitgebreide service voor de volledige inkoop van goud en zilver.Beste goudprijs