Meer omzet met minimale inspanning!

Logo depositum
Onlangs is BesteGoudprijs een nieuwe samenwerking aangegaan met het bedrijf Depositum. Depositum is een online aanbieder van korte termijn leningen van €5.000 tot €1.000.000. Met deze samenwerking bieden wij direct meer omzet voor juweliers met een minimale inspanning.

Wie is Depositum?
Depositum is een online aanbieder van korte termijn leningen. In ruil voor persoonlijke bezittingen als onderpand bieden zij particulieren en ondernemers de mogelijkheid om snel geld te lenen. Het onderpand is zowel voor de ondernemer als de lener garantie op terugbetaling. Bezittingen die Depositum accepteert als onderpand zijn: goud en zilver, sieraden, merkhorloges, luxe wagens en old timers, kunst, antiek en waardevolle wijncollecties.

Wat kan ik verdienen aan Depositum?
Per klant verdient u een commissie die berekend wordt over het geleende bedrag en de looptijd van de lening. Bij een standaard looptijd van 6 maanden bedraagt de commissie 6,5% over de hele rentesom die de klant aan het einde van zijn lening moet terugbetalen. De uitbetaling gebeurt in twee schijven, meer informatie hierover vindt u op de website www.depositum.nl.

Wat is de reden om voor Depositum te kiezen?

– Extra omzet genereren: Als u de samenwerking met Depostitum aangaat en deze vorm van lenen aanbiedt bij uw klanten ontvangt u 6,5% marge over de totale rentesom die de klant moet afrekenen na de looptijd van de lening. De standaard looptijd bedraagt 6 maanden. Voor een kleine inspanning ( het promoten van de service) kunt u nu extra omzet genereren zonder onnodige risico’s te nemen.

– Extra service naar klanten toe: Tegenwoordig is er veel vraag in de markt naar kortlopende leningen. Doorgaans wordt er veel ‘Nee’ verkocht aan hen die vragen naar kortlopende leningen. Als u in samenwerking gaat met Depositum kunt u een bredere service naar uw klanten aanbieden.

– Transparante afhandeling: Bij de afhandeling van de lening hoeft de klant geen persoonlijke gegevens achter te laten, informatie over de financiële situatie van de klant is niet van belang.

– Grotere bedragen mogelijk: Depositum geeft de mogelijkheid om voor grote bedragen te lenen, zolang het onderpand dezelfde waarde heeft als het te lenen bedrag.

Share this postGeef een reactie