juweliers die goud inkopen kiezen POS

Diverse juweliers die goud inkopen kiezen voor de software van Bullion Office.

Bullion Office is een uniek handelsplatform voor de juweliers, opkopers, traders en smelterijen en is bedoeld voor fysiek goud, zilver, platina en palladium.

U administreert met het platform, sloop goud en zilver, baren en munten. Tesamen met alle bekende karaten en klassen. Het platform is geschikt voor de klandizie van consumenten en bedrijven met contante of girale betaling.

Juweliers en opkopers van oud goud en sloop zilver hebben nu de mogelijkheid om met BullionOffice geheel te voldoen aan de eisen die Politie en Justitie stelt rond de registratie van te koop aangeboden sieraden.

BullionOffice POS stelt juweliers instaat om van iedere inkoop een foto van de sieraden tezamen met de indentificatie gegevens van de aanbieder vast te leggen in dit unieke webbased registratie systeem. Dit kan middels een webcam (zie afbeelding hieronder) of door het uploaden van foto’s (iets bewerkelijker). Hiermee voldoen zij aan de regelgeving die op korte termijn valt te verwachten om de criminaliteit rond diefstal van gouden sieraden aan te pakken.

Daarnaast biedt BullionOffice PoS nog vele andere functionaliteit die onmisbaar is in de dagelijkse praktijk van inkoop van edelmetalen. De huidige groep gebruikers (de juweliers) roemt de tijdwinst, overzichtelijkheid en efficiëntie die PoS hen levert. “Nooit meer terug naar Excel….” is de verzuchting die we vaak horen.

Meer funtionaliteit die goud opkopers en juweliers ondersteund in hun dagelijks werk is te vinden op www.bullionoffice.com.

BullionOffice geeft u direct inzicht in uw goud handel.

BullionOffice PoS levert direct besparing op in tijd en geld voor partijen die actief zijn in de edelmetaal handel. Met uw maandelijkse abonnement krijgt u een scala aan gebruikersvriendelijke inkoop, verkoop, voorraad en gewichtsrekening functies die u inzicht geeft, in staat stelt makkelijker en sneller te administreren en u met nuttige rapportage laat weten wat u nu echt verdient aan oud goud of zilver. Met POS voldoet u aan de registratie eisen die politie en justitie stellen aan goud en zilver inkoop.

U beschikt over de volgende functionaliteit in PoS.

Klanten administratie voor particulieren en zakelijke klanten.

Order Registratie voor inkoop en verkooporders met facturatie via PDF of printen aan de balie.

Order Archief & Zoeken functie die snel toegang geeft tot al uw in- en verkopen.

Edelmetaal verwerking in de vorm van Goud, Zilver, Platina en Palladium met alle bekende karaten en klasses.

Edelmetaal producten zoals sloop metaal, baren, munten en zelf toe te voegen producten.

Voorraadbeheer met een overzicht van wat u heeft ingekocht, nog in voorraad heeft of juist nu moet verkopen.

Gewichtsrekening met een overzicht van wat u op uw gewichtsrekening heeft gestort, met saldo’s van uw goud, zilver, platina en palladium.

Workflow die uw vertelt wat u nog voor welke klant of order moet waarderen of taxeren, betalen of ontvangen. Volledige controle op alle statussen in uw proces.

Financieel overzicht met omzet rapportage over in- en verkoop, koersen en koers grafieken.

Dashboard* met een dagelijks overzicht van de huidige stand van zaken zoals debiteuren / crediteuren, voorraadniveaus en waarde op basis van spot en uw omzet.

Rapportage over gemaakte fouten in uw orders waardoor problemen vroegtijdig kunnen worden opgelost en een krachtig registratie log die laat zien wie wat deed.

Instellingen waarin u uw eigen margepercentage op in- en verkoop beheert, die u controle geeft over wie wat mag zien of doen en waar u uw eigen factuur teksten kunt beheren.

* binnenkort beschikbaar.

U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie.

 

Share this postGeef een reactie