Goud kopen

Goud kopen

Sinds de oprichting van HollandGold is goud kopen voor iedereen toegankelijk. Voor velen blijkt een belegging in goud activa een veilige en crisis-proof investering. Het kopen van goudbaren is tegenwoordig voor iedereen toegankelijk. De broodjes goud zijn beschikbaar vanaf 1 gram goud tot grotere volumes van 1 kilo goud tot zelfs 12.5 kilo goud.

Goud Kopen Nieuwkomers in de goudhandel, die de aankoop van edelmetaal overwegen, moeten de zuiverheid goed in de gaten houden. Goudbaren worden uitgegeven met een gehalte van 999, 999,5 of 999,9 (gemeten op 1000 aandelen). In het algemeen zijn alle goudstaven met het gewicht en zuiverheidingegraveerd. Goudbaren zijn een interessante optie om vermogen te investeren in fysiek goud. De productie van goudstaven is kosten-effectiever dan het slaan van munten.logo_Hollandgold

Gouden beleggingsmunten zijn ook een zeer aantrekkelijk. Gouden munten, vooral als ze netjes worden bewaard, worden gewaardeerd door verzamelaars. De waarde van een munt wordt bepaald door de staat waarin de munt verkeerd, de goudwaarde, muntoplage en het jaar van uitgifte. Hoe ouder een munt, des te waardevoller. Omdat de goudkoers op dit moment zo bijzonder hoog staat, is de verzamelwaarde van een munt vrijwel altijd lager dan de intrinsieke waarde van het goud. De meest bekende gouden munten zijn de Zuid-Afrikaanse Krugerrand, de American Eagle in de VS en de Golden Maple Leaf uit Canada. Onder de nieuwkomers op de muntenmarkt valt de Wiener Philharmoniker gouden munt.

Bent u geïnteresseerd in het kopen van fysiek goud of zilver? Bel 088 4688 400 of surf naar HollandGold

hg-slider-2015-klanttevredenheid