Goud inkoop

Goud Verkopen

Wij doen wat onze naam belooft! Voor juweliers en goudsmeden is BGP Edelmetaal een gedegen inkooporganisatie van edelmetalen in elke vorm. Wij kopen gouden sieraden, munten, zilveren sieraden, zilveren bestek, horloges, dentalgold en gestempelde baren. Wij vergoeden u het juiste karaat en het exacte gewicht.

Kom langs bij ons op kantoor om uw oude sieraden in te leveren voor contant geld. Bel voor een afspraak: 072-5725224. Er zijn geen kosten aan verbonden en betaling vindt plaats direct na taxatie.

Chauffeursdienst

Indien u dat wenst, kan onze chauffeur uw oude goud bij u in de zaak ophalen. U kunt ons telefonisch aangeven welk dagdeel u het beste uitkomt (tot 21:00 uur ’s avonds).

Direct uw Geld

BGP Edelmetaal maakt in uw bijzijn een taxatie van uw oude sieraden, zilver en munten. Wij betalen al naar gelang in contant geld of per bancaire overboeking op uw bankrekening.

Wij hanteren een vaste verreken formule voor de waardebepaling van uw bezittingen op basis van de actuele koers. BGP Edelmetaal staat voor een correcte en adequate afwikkeling van de getaxeerde waarde. Geen gemarchandeer over het gewicht of aantal karaat. Wij vergoeden u gewoon de beste prijs van Nederland!

Keurmerken

In de tabel hiernaast staan de keurmerken beschreven zoals die op gouden voorwerpen voorkomen.

Goud keurmerken

Goud keurmerken

Bepaal aan de hand van deze tabel het aantal karaat.

Zilver keurmerken

Zilver keurmerken

Klik hier voor de koersprijzen