Gepolijst staal (plaat) wordt verkocht als 18 en 21,6 karaat!

Er zijn personen die momenteel bij juweliers met een plaat zogenaamd witgoud en platina langs komen om deze te verkopen.

Bij het toetsen van deze platen zal het zogenaamde goud bij 18 en 21,6 karaat blijven staan! Maar door soortelijk uit te rekenen wat het gewicht moet zijn, komt u er achter dat het bij lange na geen goud of platina kan zijn.
Let hierbij dus goed op!

Pas op er zijn weer toenemende spookfacturen in omloop!

Zoekmachineoptimalisatie is nu erg populair. Bedrijven die hier dankbaar gebruikt van maken zijn acquisitie- bureaus. Er zijn diverse bedrijven die valse nota’s versturen, waarop bedragen in rekening worden gebracht voor een ‘eenmalige zoekmachine optimalisatie’. Tot nu toe zijn er drie bedrijven die van zulke spookfacturen versturen. De bedrijven die bij ons bekend zijn ODR, ODC en Data-Check. De facturen worden uit het niets gestuurd. De bedrijven hebben geen enkele overeenkomst gesloten met het desbetreffende bedrijf die wel over de zoekmachines gaan van Google.

Het bedrijf wat bij ons bekend is, en spookfacturen rondstuur aan juweliers is Data-Check gevestigd in Groningen. De omschrijving die ze bij de factuur zetten is:’ Zoektermverwerking, HTML-check, Contentanalyse, en Controle op indexatie door Google’. Contact opnemen met het bedrijf is onmogelijk. De site die erbij staat voor meer informatie bestaat niet, en als je wilt bellen naar het desbetreffende bedrijf bestaat het nummer ook niet.

Als u ook spookfacturen heeft ontvangen, betaal deze niet maar meld dit bij het Steunpunt Acquisitiefraude.

Share this postGeef een reactie